2014. május 3., szombat

Csábításból jeles

      
     Sziasztok kedves  fanok, nem rég ismertem meg egy elsőre igen sablonos játékot, amit alig 10 perc alatt meg is szerettem és függővé váltam . Terítéken a Csábításból jeles .

   

     Hogy mi is ez ? Pontosan nem tudom besorolni, ha mégis nagyon szeretnétek akkor úgy határoznám meg, hogy egy francia eredetű , színes light novel (olyan történet, amiben adott válaszok közül választhatsz ezzel alakítva a történet kimenetelét). A játék kezdetén megtudhatjuk, hogy most érkeztél(te mint főszereplő kiscsaj) a Sweet Amour gimibe, és próbálsz beilleszkedni. Már az első részben találkozhatsz harom fiúval, akikkel a válaszaidtól függően jó, közömbös, vagy akár rossz kapcsolatot is ápolhatsz. A fiúk létszáma a részek számával nő, lassacskán úgy érezheted magad , mint egy 'golden vagina' -bocs de ezt nem tudtam kihagyni- , de ha ügyesen csinálod, mindenkivel jóban lehetsz.
      A fiúk karakterükben nagyon különböznek, ezért van választék bőven. Mindegy ki a zsánered , legyen az kedves és okos, bunkó és sexi, régimódi és sármos, kedves és szerelmes-aki majd katónai suliba megy és tuti csávóként tér vissza :P - , stb. ,itt találsz hozzá hasonlót.
      A játékot epizódokra tagolták, amiket akciópontokkal lehet játszni. Minden nap 10 akciópontot kapsz, de ha úgy érzed nincs kedved várni vehetsz pontokat valós pénzért. Minden epizód végén randizhatsz egy sráccal (azzal akinél a legnagyobb az esélyed), és kapsz egy képet a randitokról. 

      Szerintem egy próbát megér a játék, itt a link hozzá. Ha kérdéseitek lennének bátran tudom ajánlani az egyik youtubes let's playert Miharut, aki mindegyik részt végigjátsza, és minden fiú helyes válaszait megmutatja, emelett igazán vicces lány. 
    

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése